Gourmet

Un ,,blid” cu cârnaț, jumeri, slănină, brânzâ de oaie și mămăligă fiartă în lapte dulce, codru de pâine copt pe vatră, un pahar de horincă și la desert o plăcintă creață…
Reprezintă cu desăvârșire  specialitatea bucătăriei Maramureșene!
Dar, nu uităm nici de legumele proaspete, gata scoase din grădinile localnicilor.
Nucleul gastronomiei locale este reprezentat de lăptăria instalată în munți, și ,,cum n-a mere o cană de lapte dulce”?
V-am făcut poftă?
Noi vă așteptăm să experimentați sănătatea direct din locul în care e născută!

Raiul românesc cu munți, dealuri, văi, păduri, tren de linie îngustă cu aburi și valori autentice lăsate, cu grijjă, de  către strămoșii noștri și uitate, cu desăvârșire, de către traiul orășenesc. Unde poți găsi un loc, ca acasă, care să te îndrume spre tradițional? Doar în Maramureș,             la Casa Alexandru!